吉林成人高考预报名入口

2019成人高考专升本《英语》模拟题及答案

来源:吉林成人高考信息网 作者:LY 发布时间:2019-07-30 阅读次数: 阅读时间:17秒

接下来小编为大家介绍一下:2019成人高考专升本《英语》模拟题及答案

一、Cloze

Directions:For each blank in the following passage, there are four choices marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

In Britain ,people have different attitudes to the police. Most people generally 21__________ them and the job they do although there are certain people who do not believe that the police 22__________have the power that they do.

What does a policeman actually do? It is not 23__________job to describe. After all, a policeman has a number of jobs in one. A policeman often has to control traffic, either 24__________foot in the centre of a town,or in a police car on the roads. Indeed,in Britain,he might be in the Traffic Police and spend all,or a lot of,his time 25__________up and down main roads and motorways. A traffic policeman has to help keep the traffic moving,stop 26__________motorists and help when there is an accident.

A policeman has to help keep the 27__________,too. If there is a fight or some other disturbance,we28__________the police to come and restore order. And they often have to deal with situation at great risk to their own 29__________

We expect the police to solve crimes,of course, so an ordinary policeman, even if he is not a detective(侦探)will often have to help30__________and arrest criminals.

And 31__________ do we call when there is an emergency--an air crash,a fire,a road accident,or a robbery.'? We call the police.32__________a policeman has to be prepared to face any unpleasant emergency that may happen in the33__________world.

The police do an absolutely necessary job, they do it 34__________well and 1 support them, but I do not envy policemen. I do not think that I could 35__________do the job of a policeman.

21. A. dislike

B. join

C. appreciate

D. admire

答案:C

2. A. should

B. would

C. could

D. must

答案:A

3. A. a funny

B. a pleasant

C. an interesting

D. an easy

答案:D

4. A. on

B. by

C. under

D. with

答案:A

5. A. walking

B. Driving

C. wandering

D. searching

答案:B

6. A. resting

B. tired

C. speeding

D. drunken

答案:C

7. A. peace

B. silence

C. Situation

D. condition

答案:A

8. A. wait for

B. call

C. think of

D. expect

答案:D

9. A. safety

B. Families

C. future

D. friends

答案:A

10. A. get rid of

热门标签:

                  

成人高考

                                      

专升本

                                      

模拟题

                                      

答案

                   

吉林成考咨询老师

吉林成考交流群

扫一扫添加微信咨询老师

与考生自由互动、并且能直接与资深老师进行交流、解答。